Català  Español

Apps per iOS i Android

Tens un projecte ? Nosaltres et podem ajudar.

Què és una App ?

Una App o aplicació per a smartphones és un aplicatiu creat per dotar d'una funcionalitat determinada en una plataforma: smartphone, tablet, Smart TV, iPad.

Cada dispositiu té unes característiques concretes de la seva plataforma i les aplicacions es desenvolupen per donar resposta a les necessitats dels usuaris dins d'aquest tipus de terminals principalment mòbils.

Logo Android Logo iOS

Per què una App ?

És un mercat emergent, segons les darreres estadístiques a Espanya, hi ha 16 milions de smartphones i 1 milió de tablets. Els usuaris espanyols descarreguen 1.800.000 aplicacions diàries, aproximadament 100 aplicacions per minut.

Som conscients d'aquestes necessitats emergents dels nostres clients i hem apostat per generar una bona gestió del coneixement d'aquest tipus de tecnologies. Dins del nostre mètode de treball combinem estratègia, creativitat i desenvolupament per aconseguir els millors resultats per als nostres clients.

<h3>Per què una <strong>App</strong> ?</h3>

Què oferim a GiraWeb ?

Ens hem especialitzat en ajudar a empreses a introduir-se al món de les aplicacions mòbils. Fem tot el cicle de vida fins a la implantació de l'App: dissenyem l'aplicació, desenvolupament de l'aplicació, posada en producció, màrqueting i monitorització.

<h3>Què oferim a <strong>GiraWeb</strong> ?</h3>