Català  Español

Aplicacions web fetes a mida

Ens ocupem de fer realitat les teves idees.

Què és una aplicació web ?

Qualsevol projecte que es vulgui desenvolupar a Internet, sigui comerç electrònic, gestió de continguts, reserves on-line, catàleg de productes, informació del temps, registre d'usuaris, calculadors d'hipoteques, etc, comporta el desenvolupament d'una aplicació web. En definitiva, una aplicació web és una plataforma orientada a automatitzar els processos de serveis que l'empresa vulgui oferir als seus usuaris.

Un cop l'empresa hagi decidit els serveis que vol oferir als seus usuaris, es procedeix al disseny, planificació, desenvolupament i implementació de l'aplicació web, és a dir, a desenvolupar un software específic, a través del qual l'usuari accedeix a l'informació allotjada al servidor mitjançant els navegadors d'Internet i a través de la interfície dissenyada per sol·licitar el servei desitjat.

Les necessitats dels clients són diferents i així mateix són les nostres solucions. Tenim coneixements en diferents tecnologies web (XML, SQL, PHP, Cold Fusion, ASP, NET) que ens permet oferir solucions a les diferents necessitats de desenvolupament dels nostres clients.

També fem servir tecnologies de Codi Obert (OPEN SOURCE), que li permeten a la seva empresa disminuir costos en el llicenciament i implementació dels seus sistemes.

<h3>Què és una <strong>aplicació web</strong> ?</h3>

Gestió de productes

Necesistes un catàleg de productes ?

Podem desenvolupar un software a mida per accedir a bases de dades via internet i permetre la manipulació del catàleg.

Software de gestió basat en web - permet afegir, editar, cercar i eliminar informació mitjançant l'accés restringit al lloc web.

Resultats - mostra els resultats de la recerca sol·licitada a la pàgina web

Totalment personalitzable.

Gestió de clients

El gestor de clients permet administrar i manipular la informació de les bases de dades.

Així mateix, possibilita la creació de comptes d'usuari per poder navegar a través de l'oferta de productes, crear una cistella de compra i permetre la compra on-line.

Gestió de continguts

El nostre gestor de continguts suposa una eina fonamental per poder accedir i administrar ràpidament la seva pàgina web, sense cap tipus de coneixements de programació, d'una manera fàcil, ràpida i potent

Gestió immobiliària

Les aplicacions web de gestió de propietats per una immobiliària, permetran que l'usuari accedeixi i visualitzi les propietats del seu interès, mostrant el resultat de llistat de propietats de la recerca efectuada, recerques avançades per zones, tipus de propietats, preus, així com informació detallada de cada immoble, fotografies descriptives, etc ...

Aplicacions a mida

Calculador d'hipoteques. Permet calcular d'una manera dinàmica els terminis mensuals de la seva hipoteca, depenent del tipus d'interès, preu de l'habitatge, etc. Podem personalitzar la seva calculadora amb les seves necessitats.

Serveis meteorològics L'usuari és informat puntualment del pronòstic del temps, podent implementar de forma diària o setmanal.

Importació de dades

Hem desenvolupat diverses eines que permeten la creació de noves bases de dades a partir d'unes ja existents. Un cop aquesta ha estat creada, pot ser configurada per ser utilitzada independentment, important els camps d'una base de dades a una altra.

Desenvolupem qualsevol tipus de software a mida basat en web.